Automatická závlaha Stroje               Predaj a Služby Kontakty

  HOME > Golf

Projektovanie a výstavba golfových ihrísk je jednou z  hlavných činností našej firmy. Samotný projekt si vyžaduje citlivé vloženie golfového ihriska do danej krajiny. Realizácia prebieha v súlade s projektom, ktorý bol shválený investorom stavby. Súčasťou každého ihriska by mal byť automatický zavlažovací systém, bez ktorého je takmer nemožné zabezpečiť správny chod ihriska.


Na udržanie vysokej úrovne trávnatých plôch na vašom golfovom ihrisku potrebujete profesionálne stroje na údržbu  zelene(vretenové, rotačné kosačky, aerifikátory, vertikutátory, zberače, pieskovače ,...), ktoré Vám veľmi radi dodáme, samozrejme s kompletným servisom.


Ďalej Vám ponúkame kompletné vybavenie Vášho golfového ihriska(vozíky, úžitkové vozíky, loptičky, vlajky,..), ktoré Vám môže ulahčiť prácu resp. skvalitniť služby pre golfistov na Vašom ihrisku.
Vo všetkých týchto odvetviach poskytujeme kompletnú poradenskú činnosť.

Všetky projekty a realizácie sú pre nás veľkou výzvou. Preto, ak sa rozhodnete pre nás, urobíme všetko preto, aby ste boli spokojný Vy a hráči na Vašom golfovom ihrisku.

Fotogaléria
Poradenstvo
Projektovanie
Realizácia
Príslušenstvo
Automatická závlaha
Stroje a príslušenstvo



ORAG SLOVAKIA s.r.o.
Mojmírova 8
821 08 Bratislava
Slovenská republika
Prevádzka: Hrubá Borša

Tel.: 02/ 40 25 20 10
Mob.: ++421-(0)911 744 011
Fax.: 02 /40 25 20 20
E-mail: orag@orag.sk

Hľadaj: